Over ons

Delen

Ogen Wijd Open is een samenwerking van Gert Jaap Wiegers, Sheila Schaasberg en Terah Afke Beek.

Terah woont in Haarlem, samen met haar partner, haar dochter van 17 en zoontje van 4.
Ze heeft een bachelor in ontwikkelingspsychologie en is natuurvoedingskundige. Momenteel volgt zij een opleiding ‘Systemisch en energetisch begeleiden’.

Sheila heeft een dochter van 4, met wie zij in Purmerend woont.
Ze is leidinggevende bij een groothandel en producent van voedingssupplementen, waar zij een aantal jaren intensief samenwerkte met Terah. Ze ontdekten dat ze een goed team zijn, met als basis vertrouwen en gelijkwaardigheid, en ze werden vriendinnen. Ze vullen elkaar aan en dagen elkaar ook uit, maar altijd met een knipoog en een goeie dosis humor.

Terah is gepassioneerd over natuurlijke geneeswijzen en kijkt met een holistische, spirituele blik naar de wereld. Ze wilt begrijpen wat mensen beweegt en hoe dingen in elkaar zitten. Ook heeft ze een poëtische kant, ze schrijft gedichten. Eén van haar gedichten heeft ze vorig jaar voorgedragen tijdens de Vrouwen voor Vrijheid mars in Utrecht.

Op professioneel gebied schrijft ze onder andere brochures en blogs voor gezondheidsplatforms, waarin haar interesses en kwaliteiten samenkomen.

Terah leerde Gert Jaap Wiegers kennen tijdens de manifestaties van Vrouwen voor Vrijheid, waar hij camerawerk voor deed. Gert Jaap heeft samengewerkt met bekende coaches in het binnen- en buitenland, waaronder Roy Martina, holistisch arts, auteur en business coach en bedrijven zoals Philips en Essent.

Toen Terah en Sheila besloten hadden dat ze interviews wilden afnemen, hebben ze hem gevraagd om deze te filmen. Hij ligt op één lijn met Terah en Sheila en dat maakte de samenwerking heel prettig en vruchtbaar.

Het trio heeft met behulp van een aantal vakmensen de documentaire en de website in elkaar gezet. Ook bij de marketing en verspreiding kregen zij hulp.

Het kennisplatform Nano Mineralen heeft het project gesponsord.

Er zijn geen commerciële doeleinden aan verbonden.